LA BLONDE

IBU: 16 EBC: 11 ABV: 7%

Cervesa rossa d’estil Belga que a diferència de les rosses pale ale i lager típiques , té una dolçor i cos més marcat , combinat amb afruitats procedents del llevat.

La sensació que aporta el malt d’estil belga i els afruitats procedents del llevat d’abadies fan d’aquesta una cervesa complexa sense necessitat d’ingredients aromatitzants ni llúpols marcats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA BLANCHE

IBU: 15 EBC: 6 ABV: 6%

Estil Belga que es va recuperar en els anys 60.

És una cervesa d’aparença tèrbola a causa del blat cru , molt refrescant pel punt d’acidesa del blat i molt aromàtica , gràcies a la infusió amb pell de taronja , coriandre i gessamí .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LA FRUITÉE

IBU: 14 EBC: 5,8 ABV: 4,7%

Cervesa d’aparença tèrbola a causa del blat cru i notes rosàcies degudes a la gerd fermentada, molt refrescant pel punt d’acidesa del blat i molt aromàtica, gràcies a la infusió de coriandre, els llevats belgues i els gerds fresques.

BELGIAN IPA

IBU: 50 EBC: 14 ABV: 6,7%

Cervesa estil Belgian IPA de color ambre. Aroma dominat per notes florals, en part pel llevat i els 4 llúpols utilitzats. El cos és atenuat i lleuger. El sabor té un balanç entre l’amargor i una certa sequedat.

BELGIAN DARK STRONG ALE

IBU: 21 EBC: 43,7 ABV: 9,8%

Cervesa d’aparença fosca i tons caoba, amb aroma a maltes caramel belgues que poden recordar al raïm passa i fruits secs, el sabor és dolç i molt complex, pot recordar al vi per la poca quantitat de llúpol i per la seva accentuat grau alcohòlic.

TOUTATIS

CARÀCTER ARTESANAL I ANCESTRAL.

Gamma de cerveses belgues “gourmet”, elaborades a l’illa de Mallorca, amb què es pretén ennoblir al màxim aquesta beguda, elaborades mitjançant processos tradicionals que li confereixen aromes, cos i sabor, dotant-la de distinció, pensat per a un públic exigent i sensible a la bona gastronomia, amb ingredients selectes totalment naturals, sense cap tipus d’estabilitzants, conservants, aromatitzants o potenciadors de sabor … amb tanta subtilesa com el millor vi.

Toutatis s’identifica amb el lloc en què es produeix, aportant ingredients “auto-cultivats” en terrenys confrontants a la fàbrica (blat sense moldre, pell de taronja … etc), recol·lectats de forma manual, igual que molts agricultors del centre de l’illa, que estimen els fruits que dóna la terra mallorquina, amb l’objectiu de donar-li caràcter autòcton, captant l’essència i aromes de l’illa sense modificar el sabor de les maltes belgues i els llúpols exhaustivament escollits, que li confereixen un caràcter artesanal i ancestral.

TOUTATIS

HISTÒRIA

TOUTATIS

ACTIVITATS

TOUTATIS

CONTACTE

avada-cafe-logo-footer

TELÈFON

+34 649 412 338

ON SOM?

Cami Son Boi, Cas Canar, Sencelles