La formació d’arquitecte i admiració cap a l’arquitectura popular de l’illa, va ser el que el va fer cercar, cercar i cercar … fins a trobar un espai on poder elaborar i donar a conèixer la seva cervesa.

Es tracta d’un antic celler a Cas Canar (Sencelles), majestuós edifici amb diversos segles a l’esquena d’elaboració de vins, situat a la regió vinícola més coneguda de l’illa i envoltat de centenars d’hectàrees dedicades a la vinya, lloc idoni per la filosofia de respecte a la tradició i al camp.

L’escala de la seva arquitectura, del seu espai, li confereix un caràcter religiós, que “divinitza” la cervesa Toutatis.

La seva transformació, a microfábrica de cervesa, va ser la més respectuosa possible amb l’edifici amb la seva història i amb la utilització que d’ell van fer els seus antics ocupants. Localitzant en cadascun dels seus espais, exactament les mateixes funcions que antany … producció, embotellament, emmagatzematge … etc.

La seva elaboració és artesanal encara que disposa de la tecnologia més avançada i dels equips més moderns … situats en un mòdul industrial prefabricat, a manera de caixa, que es localitza a l’interior d’aquest gran volum diàfan que albergava l’antic celler i que actualment es destina a zona de “cates”. Lloc ampli i acollidor on realitzar trobades amb aficionats a la bona cervesa, que a través d’un gran finestral de vidre, poden observar tot el procés productiu.

Tot això davant l’atenta mirada de la imatge de grans dimensions, representant la cervesa Toutatis … com una deessa en el seu temple. Això, unit a l’escala de l’espai i als colors de les seves vidrieres, li confereixen un caràcter religiós … com si d’una abadia belga es tractés …

La filosofia d’aquest projecte, definida per la seva ubicació en l’entorn rural i per la cura i respecte del medi ambient, fa que els materials sobrants de l’elaboració siguin reciclats o reutilitzats (pinso de bestiar, abonament de cultiu …).

TOUTATIS

CERVESES

TOUTATIS

HISTÒRIA

TOUTATIS

ACTIVITATS

TOUTATIS

CONTACTE

avada-cafe-logo-footer

TELÈFON

+34 649 412 338

¿ON SOM?

Cami Son Boi, Cas Canar, Sencelles